nl

Efco en SmartWheels werken aan een nieuwe website.


Hallo allemaal!

Wat een spannende tijd is het voor ons! We zijn verhuisd naar een prachtig nieuw kantoor en we zijn zo enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Een van de eerste dingen die we aanpakken bij onze nieuwe werkplek is het vernieuwen van onze website. We willen ervoor zorgen dat onze online aanwezigheid net zo fris en modern is als ons nieuwe kantoor.

We hebben al veel geweldige ideeën en we kunnen niet wachten om ze met jullie te delen. Blijf op de hoogte voor updates en sneak peeks van onze nieuwe website!

Bedankt voor jullie steun en enthousiasme. We zijn ontzettend dankbaar voor onze geweldige klantengroep en we kunnen niet wachten om deze nieuwe mijlpaal met jullie te delen.

Tot snel!

Koepel haarlem
Koepel haarlem

Bij SmartWheels begrijpen we de complexiteit van mobiliteitsbeheer voor gemeenten, provincies en zorginstellingen. Ons innovatieve webbased platform biedt een efficiënte oplossing voor het beheren en communiceren van cliëntgegevens, essentieel voor WMO-vervoer, leerlingenvervoer en zorgvervoer.

Waarom kiezen voor SmartWheels?

  • Eenvoudige Registratie: Beheer klantgegevens zorgvuldig en volgens gemeentelijke, provinciale en wettelijke voorschriften.
  • Gebruikersvriendelijk: Toegankelijk vanaf elke werkplek met op rol gebaseerde toegangsrechten.
  • Realtime Inzicht: Direct inzicht in de status van taken en ritten. Communiceer eenvoudig via e-mail, sms en webservices.
  • Flexibel Beheer: Definieer onbeperkt rollen en beheerderstaken voor een optimale workflow.
  • Snelle Acties: Meld ziek, herstel, boek losse ritten en meer met een muisklik.

Efficiënte Communicatie

  • Overzichtelijke Interface: Bekijk ritten, routes en tijdstippen in één oogopslag.
  • Automatisering: Verwerk vervoergegevens automatisch en genereer rapportages eenvoudig via Excel of PowerBI.

Betrouwbare Koppelingen

  • Integraties: Koppel met gemeentelijke en vervoerssystemen via xml interfaces voor naadloze gegevensuitwisseling.

Bij SmartWheels streven we naar een naadloze, efficiënte en veilige mobiliteitsoplossing, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is. Ontdek hoe wij uw mobiliteitsbeheer kunnen transformeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een demonstratie van SmartWheels!

EFCO BV